Da bi svaka rođendanska proslava bila zabavna i zanimljiva, važno je dobro društvo i, naravno, još bolja hrana. Najteži dio organiziranja svake proslave je izrada jelovnika za goste. Pripremanje i posluživanje hrane nije mala stvar, jer važno je da na zabavi nitko ne ostane gladan. Osim toga, potrebno je uzeti u obzir sve ukuse gostiju. Nije u redu poslužiti samo mesne specijalitete, ako među uzvanicima ima vegetarijanaca.

Planiranje obroka za proslavu rođendana može biti prilično zbunjujuće. Osobito kad ne znamo pripremati hranu za više ljudi. Jasno je da se hrana ne bi trebala bacati, no s druge strane, mora je biti dovoljno za sve.

Zbog ranije navedenih razloga sve više ljudi razmišlja o catering uslugama. Tako je možda i najbolje. Ostaviti sve brige oko organiziranja, pripreme i posluživanja hrane te više vremena posvetiti obitelji i prijateljima.

Koje su prednosti unajmljivanja catering usluga za organiziranje rođendanskih zabava?

  • ušteda vremena: odabrana catering usluga obavlja najveći dio posla kada je u pitanju organiziranje rođendanske zabave. Oni će se pobrinuti za kupovinu svih sastojaka i namirnica potrebnih za pripremu vama omiljenih specijaliteta i slastica. Osim toga, catering obuhvaća dostavu i posluživanje hrane, uglavnom kao oblik švedskog stola, stoga više vremena ostaje za druženje s uzvanicima.
  • najukusniji zalogaji: catering tvrtke zapošljavaju iskusne i kvalificirane djelatnike koji savršeno pripremaju hranu na najrazličitije načine. Profesionalnost i kvaliteta ovdje su najvažniji, tako da možete biti sigurni da će hrana biti ukusna. Za pripremu jelovnika koriste se svježi sastojci. Važno je napomenuti da se vodi računa i o kombiniranju naizgled nespojivih kombinacija koje će zasigurno oduševiti sve uzvanike.
  • serviranje hrane: nije dovoljno da je hrana samo ukusna nego mora biti vizualno privlačna. Catering tvrtke osobito prednjače u prezentaciji i serviranju pripremljenih jelovnika.
  • druženje s uzvanicima: pripremanje, dekoriranje i posluživanje hrane oduzima previše vremena. Zato postoje catering usluge koje obavljaju posao umjesto vas.