Catering Kvatrić

Catering Kvatrić na tržištu posluje već duži niz godina, točnije 17 godina. Sama činjenica dugogodišnjeg rada predstavlja njihovo bogato iskustvo te kvalitetu usluge.

Osoblje cateringa Kvatrić:

Osoblje cateringa Kvartić sastoji se od pedesetak kuhara koji na svakodnevnoj bazi smišljaju načine kako predstaviti ukusno jelo i delikatne okuse. Svojim kreacijama i eksplozijom okusa oduševljavaju svačije nepce. Catering Kvatrić broji 350 djelatnika čiji zadatak je ispuniti sva očekivanja, želje ili potrebe klijenata.

Uz njihovu pomoć na raspolaganju vam je organizacija cateringa za do 5000 ljudi, ovisno o želji želite li u otvorenom ili zatvorenom ambijentu. U posjedu imaju 36 rashladnih vozila za dostavu delicija diljem Hrvatske.

Ponuda organizacija cateringa Kvatrića

Catering Kvatrić organizira poslovne domjenke, događaje te privatne proslave u svojim salama ili u prostoru po vašem izboru, ujedno nudi i mogućnost najma njihove opreme.

Nude mogućnosti organiziranja cjelokupne proslave vjenčanja ili bilo kakve druge proslave u svom prostoru. Velikim izborom lokacija u mogućnosti su zadovoljiti sve scenarije koji se mogu zamisliti, kao što su:

  • romantična vjenčanja,
  • tradicionalna vjenčanja,
  • disco vjenčanja,
  • mala vjenčanja,
  • velika vjenčanja…

Unajmiti se može sve od pribora za jelo do najsitnijih detalja koji su vam potrebni kao primjer grijalica za terasu. Svu ponudu opreme i željene količine koju je moguće unajmiti moguće je pronaći na web stranicama cateringa Kvatrić te tako na najjednostavniji način doći do potrebne opreme, dekoracije ili osoblja, bez puno muke oko traženja potrebne opreme ili osoblja.

Osim toga, catering Kvatrić ima i posebne ponude, kao što su:

  • gala dinner party (cjelokupna organizacija događaja umjesto klijenta),
  • best party planner (organizacija partya po vlastitim željama, najam potrebne opreme kao što su sjedeće garniture, šankovi, stolovi i ostali pribor za jelo i dekoraciju prostora te konobari).

Sve upite i zahtjeve vezane uz catering, proslave ili samo najam robe moguće je ostvariti na njihovoj službenoj stranici.